Windforce logo
Home of the Windflower Sol-Vindteknik
Om oss

Elcykel från Bafang

Kom o prova den finaste och häftigaste elcykel som hittills tillverkats. Bafang är en världens största tillverkare av elmotorer till elcyklar det här är resultatet av många års utveckling. Bafangs motor är placerad i pedalnavet och driver direkt på kedjan så att man kan utnyttja växlarna med elmotorn och tyngdpunkten ligger på rätt ställe.

Motorn är på hela 750 watt, en normal elcykel är på 250 watt, så den är grymt stark och nästan spöklikt tyst. Toppfarten är ca 60 km/h. Detta är givetvis programmerbart, och för att vara laglig i Sverige får man inte köra fortare än 25 km/h. Räckvidden är 6-8 mil eller ca 2 timmar körning. Batteriet är det senaste i litumteknik och är löstagbart.

För övrigt har man inte sparat på något, hela cykeln är byggd av dom bästa delar som fins på marknaden idag. Aluram, chimano-växlar, riktiga bromsar, lädersadel och fjädrad framgaffel är bara några av de stykor denna cykel har att erbjuda.

Denna produkt tar begreppet elcykel till helt ny nivå och att våga påstå att detta är det bästa som någonsin gjorts är nog ingen överdrift!

Pris 25 900 ink moms

För dyr? Det tycker du bara tills du provat och jämfört priset med liknande elcyklar!

Elcykel bild 0 Elcykel bild 1 Elcykel bild 2 Elcykel bild 3 Elcykel bild 4